Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
i40 / Optima ja muut isot / Vs: Sonata NF led päivävalot
« Uusin viesti kirjoittanut luxus Heinäkuu 09, 2018, 15:42:33 ip »
No niinhän mullakin oli päävalot tuossa aikoja sitten, kai luovutushuollon jäljiltä! Olen asiasta tänne kirjoitellut. Oikea suuntaus on aivan oleellista. Noita led- huomiovaloja kun ei vaan voi minkään valokuvion mukaan säätää, kun ei ole mitään valokuviota! Hajavaloa antavat. Kokeilla pitää. Auttaa, jos ajat itse toisella autolla ja Sonata tulee perässä, sitten näkee vähän peilistä, miten valot paistaa kohti ja miten ne hiipuvat korkeusvaihteluissa ja mutkissa. Toinen vaihtoehto on, että valot päällä kävelet itse 5-10 metrin päähän, lasket itseäsi tasaisesti kyykkyyn (matkii kuljettajan korkeutta ajon aikana); siirtyilet hieman offsettiin puolin ja toisin ja tarkkailet valojen paistetta tai mahdollista häikäisyä.
2
i40 / Optima ja muut isot / Vs: Sonata NF led päivävalot
« Uusin viesti kirjoittanut matiasm Heinäkuu 09, 2018, 10:01:00 ap »
Keväällä käänsin drl:ien suuntausta vähän ylöspäin aiemmasta; valoefekti koheni sillä huikeasti. Tiedä sitten, olisivatko "valuneet" talven aikana, vai olisivatko olleet muuten vain liian alas säädetyt.

Mulla on ollut useassa autossa valot todella alas suunnattuina, hyvin saanut näkyvyyttä parannettua pienellä säädöllä!
3
i40 / Optima ja muut isot / Vs: Sonata NF led päivävalot
« Uusin viesti kirjoittanut luxus Heinäkuu 08, 2018, 18:52:24 ip »
DRL -valot ovat toimineet nyt pian vuoden ihan ongelmitta. Katsurikin hyväksyi ne kaikin puolin, kunhan olin siis etukäteen vaihtanut ne E -hyväksymättömät parkkipolttimot (led) tavallisiin. Keväällä käänsin drl:ien suuntausta vähän ylöspäin aiemmasta; valoefekti koheni sillä huikeasti. Tiedä sitten, olisivatko "valuneet" talven aikana, vai olisivatko olleet muuten vain liian alas säädetyt. Kalvotukset ovat kunnossa, samoin valaisinten lasitkin, kai hyvällä tuurilla? Viime alkutalven- kevään aikana ajelin +110% Osram Nightbreaker Unlimited -polttimoilla 6 kuukautta, ja polttimot olivat vaihdossa edelleen kunnossa. Tämä on huikea enkka, ja varmanpäälle pelattiin silti! Kyllä DRL -valo siis säästää polttimoita. Ja "tehopolttimoita" kannattaa ajovaloissa käyttää. Uusia tuloksia jäämme odottelemaan.
4
i40 / Optima ja muut isot / Vs: Sonatan ravistavat jarrut-vain kun ajetaan kovaa
« Uusin viesti kirjoittanut luxus Heinäkuu 08, 2018, 18:42:34 ip »
Pari päivää sitten vaihdettu OEM -levyt ja- palat eteen. Toiminta ja mittatarkkuus aivan moitteettomia, parisadan kilometrin ajon perusteella, kun pyöräsylinteritkin herkistin ja yhden juuttuneen liukutapin maanittelin takaisin liikkumaan. Vain kahta neljästä etupalasta joutui ihan kevyesti sovittamaan viilalla, kitinäpellit ja muut asennusosat olivat uusia. Toivottavasti toiminta on nyt myös ääriolosuhteissa kunnollista. Vanhoilla levyillä oli ajettu siinä 90 tuhatta; suorat olivat eivätkä mahdottoman kuluneetkaan. Jarrupalat samalta ajalta jo aika vähissä, ehkä puoli vuotta olisi niillä vielä ajellut. Eivätkä nuo uudet osat muuten olleet edes kalliita: levyt 130 pari, eli melkein samanhintaisia kuin NK -tarvikelevyt. Palat sitten tuplahintaiset entisiin verrattuina, eli satasen setti. Suosittelen muillekin sitten, kun vähän kokemuksia kertyy, mutta luulen, etten palaa enää mihinkään tarvikkeisiin: sen verran hyvältä nyt vaikuttaa. Uusien levyjen viimeistelykin on ihan omaa luokkaansa keskiöiden ja reunojen maalauksineen. Käsituntuma kertoo, jotta olisivatko aiempia painavammat?
5
i40 / Optima ja muut isot / Vs: sonata NF ovenkahvat
« Uusin viesti kirjoittanut luxus Heinäkuu 08, 2018, 18:27:37 ip »
Ja onpa kestänyt pattexi -liimaus nyt jo yli puoli vuotta virheettömästi, välissähän oli talvikausi. Kohta pitää ehkä tehdä samalla tavoin muitakin kahvojen paneleita.
6
Veloster / Vs: Veloster 2019 esitelty
« Uusin viesti kirjoittanut Kapsu Heinäkuu 07, 2018, 22:03:13 ip »
nyt tätä on jenkeissä tarjolla - ilmeisesti ei tule lainkaan eurooppaan :( olishan tuo paljon kivempi malliltaan kuin i30N!
no, i30 fastback tarttis nähdä livenä jossain
7
Myydään / voi poistaa
« Uusin viesti kirjoittanut Kapsu Heinäkuu 01, 2018, 16:01:49 ip »
-
8
Yleinen keskustelu / Vs: Hei kaikki Hyundai-miehet/naiset
« Uusin viesti kirjoittanut ristoe Kesäkuu 23, 2018, 15:09:12 ip »
Matrix selvästi harvinaisempaa kalustoa, ei taida foorumilla kauheasti muita kuskeja pyöriä.
Mutta teknisesti peruskauraa, korinosat saattaa olla hankalammin saatavissa jos niille tulee tarvetta.
9
Yleinen keskustelu / Hei kaikki Hyundai-miehet/naiset
« Uusin viesti kirjoittanut KokkiRumpali Kesäkuu 23, 2018, 14:59:24 ip »
Ihastuin muutama vuosi sitten I30 kun vuokrasin ao dieselversion viikoksi. Nyt sitten muutamien sattumuksen vuoksi alleni tuli Matrix vm. 04 Olisiko jollain heittää käyttökokemuksia/tyyppivikoja/muita huomattavia asioita. Mielenkiinnolla odotan. Liityin Clubiin tänään, toivottavasti sakki on aktiivinen seuraja/postaaja.
10
i40 / Optima ja muut isot / Vs: i40 kokemukset?
« Uusin viesti kirjoittanut Moterni Jaska Kesäkuu 14, 2018, 08:27:05 ap »
Noista kiinalaisista "korvikeantureista" ole lukenut humoristisen tilityksen. Joku oli ostanut tuollaiset "Bosch-anturit" halvalla, mutta ei saanut toimimaan. Kävi ilmi, että ne ovat "umpimuovia". Antureissa oli aivan samat tekstit stanssattuna kuin oikeissakin, päältäpäin eroa ei löytynyt.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10